Jana Pechmanová
Jana Pechmanová se narodila a žije v Praze. Ve svém profesionálním životě se již přes 20 let živí produkcí a je spolumajitelkou eventové agentury. A pak má ještě jeden život - ten kulinářský. Protože se již několik let potýká s laktózovou intolerancí, zpočátku nesměle, nyní již automaticky, připravuje všemožné varianty a verze oblíbených jídel. A problematické suroviny a alergeny nahrazuje neméně chutnými produkty. Vaření a práce s alergeny měla v jejím okolí takový ohlas, že vzniklo 80 speciálních receptů známých a oblíbených jídel, které nyní máte možnost vyzkoušet.
Důležité je přemýšlet o tom co jíte, a nebát se zkoušet nové věci.
JÍM – NEJÍM s alergeny i bez nich = jednoduchá volba, další možnost totiž není… Vazba: Váz. Počet stran: 192 stran Datum vydání: 2019
Stránka 1 z 1 - 1 položek celkem