Jak vaříme u Matěje
EXKLUZIVNÍ NOVINKA JE NA SVĚTĚ: První kuchařka šéfkuchaře Jana Punčocháře. Přináší Vám recepty tradiční i moderní česko-rakouské kuchyně, tak jak je se svým týmem vaří v restauraci U Matěje. Polévky, předkrmy, hlavní chody i dezerty ze sezonních surovin jsou obohacené o tipy samotného šéfkuchaře. Díky poutavým fotkám můžete nahlédnout přímo do restaurační kuchyně.
Nechybí ani recepty na evergreeny restaurace U Matěje, jako je telecí pavouček s houbovo-koprovou omáčkou, kapří hranolky, dršťková polévka nebo karamelové vejce. Většinu pokrmů uvaříte z běžně dostupných surovin, recepty jsou dobře pochopitelné a zvládne je každý, koho baví vaření. Zkuste si připravit oblíbená jídla, kterými je restaurace U Matěje vyhlášená, a poznejte, jak se vaří u Matěje!
POZOR: Limitovaná edice první kuchařky šéfkuchaře Jana Punčocháře spolu s originální zástěrou, kterou používáme U Matěje.
STANDARDNÍ PROVEDENÍ: Pouze kniha kuchařka šéfkuchaře Jana Punčocháře Jak vaříme U Matěje.
První kuchařka šéfkuchaře Jana Punčocháře s recepty jeho restaurace U Matěje, kterou najdete v malebném místě mezi vysokými kaštany na pražské Hanspaulce. Jan Punčochář tu se...