Dobrý den, nepřehlédněte velké slevy až 75% !!! ✅

JÍM - NEJÍM

Tip
399 Kč –50 %
JÍM - NEJÍM
399 Kč –50 % 199 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
12.3.2024

JÍM – NEJÍM s alergeny i bez nich = jednoduchá volba, další možnost totiž není…

Vazba: Váz.
Počet stran: 192 stran
Datum vydání: 2019

Detailní informace

Detailní popis produktu

S alergeny i bez nich

I s potravinovými alergiemi si můžete dopřát, na co máte chuť. Poradíme vám, jak na to.

Jana Pechmanová pro vás vybrala a upravila 80 klasických i moderních receptů. Ať už máte potravinovou alergii, nebo ne, podle téhle kuchařky si snadno připravíte vydatné snídaně, obědy i večeře, pestrobarevné saláty, netradiční polévky, návykové sladké tečky i slané pochoutky. U každého receptu jsou uvedeny alergeny a možnost, jak je plnohodnotně nahradit. Autorka se s vámi podělí také o řadu užitečných a ověřených tipů.

Poslouchejte sami sebe, svoje tělo a hlídejte si, z čeho vaříte, zajímejte se o to, co jíte, co si dáváte na talíř. Nebojte se nejen zkoušet, ale i obměňovat a objevte pro sebe recepty, které se stanou stálicí na vašem rodinném stole. Správné stravovací návyky jsou to nejlepší, co sami pro sebe můžete jednoduše udělat. Jídlo by nemělo být strašák – změňte svůj přístup k jídlu a zkuste si neškodit. Nechte se inspirovat fotografiemi Jana Vágnera a užijte si každé jídlo i jeho přípravu a servírování jako malou slavnost.

Snídám * Salátuji * Polévkuji * Mlsám sladké * Chystám party * Obědvám a večeřím

Jana Pechmanová se narodila a žije v Praze. Ve svém profesionálním životě se již přes 20 let živí produkcí a je spolumajitelkou eventové agentury. A pak má ještě jeden život - ten kulinářský. Protože se již několik let potýká s laktózovou intolerancí, zpočátku nesměle, nyní již automaticky, připravuje všemožné varianty a verze oblíbených jídel. A problematické suroviny a alergeny nahrazuje neméně chutnými produkty. Vaření a práce s alergeny měla v jejím okolí takový ohlas, že vzniklo 80 speciálních receptů známých a oblíbených jídel, které nyní máte možnost vyzkoušet.

Důležité je přemýšlet o tom co jíte, a nebát se zkoušet nové věci.