Jan Punčochář
Jan Punčochář (1979), jeden z předních tuzemských šéfkuchařů, se vyučil v pražském hotelu Ambassador a po škole sbíral zkušenosti v restauracích jako Rybí trh a International Zlatá Praha. Absolvoval stáže v michelinských restauracích Tim Raue v Berlíně a Hangar 7 v Salzburgu. Kuchařskou praxi získal také v renomovaném švýcarském restaurantu Häberlis Schützenhaus. Po návratu ze zahraničí do České republiky se stal šéfkuchařem restaurace Le Terroir, kde pracoval deset let a získal michelinské ocenění Bib Gourmand. Podílel se na konceptu restaurace známého Grandhotelu Pupp v Karlových Varech nebo gastro provozů Pohostinec Monarch a Pohostinec Karlín. Téměř pět let působil jako šéfkuchař pražského Grand Cru Restaurantu, během kterých se stal trojnásobným vítězem ankety Zlatý kuchař. Již několik let porotcuje v televizní soutěži MasterChef Česko a je jedním z šéfkuchařských es pořadu Souboj na talíři. Otevřením vlastní restaurace U Matěje si splnil svůj dlouholetý sen.
„Mít vlastní restauraci zaměřenou na českou kuchyni bylo mým dlouholetým snem. U Matěje děláme věci poctivě, žádné malé porce uprostřed talířů, ale naopak velké porce uprostřed stolů.“

První kuchařka šéfkuchaře Jana Punčocháře přináší recepty tradiční i moderní česko-rakouské kuchyně, tak jak je se svým týmem vaří v restauraci U Matěje. Polévky, předkrmy,...

Limitovaná edice první kuchařky šéfkuchaře Jana Punčocháře spolu s originální zástěrou, kterou používáme U Matěje. Kuchařka s recepty jeho restaurace U Matěje, kterou najdete v...
Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem