JÍM - NEJÍM
Související produkty

„Přístup magnetického rodičovství je velmi revoluční. Kniha je nadčasová, plná naděje a víry. Poskytuje návod, jak s respektem pracovat s emocemi, jak se oprostit od hodnocení a...

Vydejte se s autorem na výstřední putování světem, během něhož poznáte, jaké to je ztroskotat s dřevěnou bárkou u somálských hranic, pašovat ploštice z Karibiku,...

Ať už jste těhotná, nebo jste čerstvě po porodu doma s vaším novým přírůstkem a začíná vám nový režim, tato kniha vám zodpoví otázky, které se týkají kojení přesně tak, jak...

Když je ti sedmnáct a celý tvůj život probíhá na internetu, přijde chvíle, kdy už nevíš, kdo jsi. A přesně tohle se stane Cali: její rodina má YouTube kanál se dvěma miliony...

První kuchařka šéfkuchaře Jana Punčocháře přináší recepty tradiční i moderní česko-rakouské kuchyně, tak jak je se svým týmem vaří v restauraci U Matěje. Polévky, předkrmy,...

Audio knihu můžete koupit na https://audioteka.com/cz/audiokniha/denik-odhodlane-matky/ Dokud nemá Iva Lecká potřebu sednout si k počítači a začít psát, je...

Dvojalbum „Zpověď“ Karla Maříka je nevšedním hudebním pojetím dvou desítek básní Jiřího Žáčka Vazba: Brož. Počet stran: 54 stran Datum vydání: 2.2.2022

Ohlédnutí je fascinující monografií a vhledem do tvůrčího procesu Vlasty Baránkové, jedné z nejvýznamnějších českých ilustrátorek a spoluautorky více než 150 knih pro děti...
Detailní popis produktu
S alergeny i bez nich
I s potravinovými alergiemi si můžete dopřát, na co máte chuť. Poradíme vám, jak na to.
Jana Pechmanová pro vás vybrala a upravila 80 klasických i moderních receptů. Ať už máte potravinovou alergii, nebo ne, podle téhle kuchařky si snadno připravíte vydatné snídaně, obědy i večeře, pestrobarevné saláty, netradiční polévky, návykové sladké tečky i slané pochoutky. U každého receptu jsou uvedeny alergeny a možnost, jak je plnohodnotně nahradit. Autorka se s vámi podělí také o řadu užitečných a ověřených tipů.
Poslouchejte sami sebe, svoje tělo a hlídejte si, z čeho vaříte, zajímejte se o to, co jíte, co si dáváte na talíř. Nebojte se nejen zkoušet, ale i obměňovat a objevte pro sebe recepty, které se stanou stálicí na vašem rodinném stole. Správné stravovací návyky jsou to nejlepší, co sami pro sebe můžete jednoduše udělat. Jídlo by nemělo být strašák – změňte svůj přístup k jídlu a zkuste si neškodit. Nechte se inspirovat fotografiemi Jana Vágnera a užijte si každé jídlo i jeho přípravu a servírování jako malou slavnost.
Snídám * Salátuji * Polévkuji * Mlsám sladké * Chystám party * Obědvám a večeřím

Pro trenéry a rodiče mladých ragbistů. Ragby je složitá hra, ale stojí za to ji poznat, což autor dobře ví. Jak trénovat, proč trénovat a co vám správný trénink přinese?

Výhodný balíček 4 knihy oblíbené autorky a moderátorky Ivy Lecké včetně aktuální novinky Deník odhodlané matky aneb Trable s puberťákem. Iva Lecká je oblíbená rozhlasová a...

Když potkáš lásku svého života… a zapomeneš na to! Napínavý romantický příběh mladých lidí vyprávějí Javier Ruescas a Francesc Miralles úspornou formou textových zpráv....

Vydejte se s autorem na výstřední putování světem, během něhož poznáte, jaké to je ztroskotat s dřevěnou bárkou u somálských hranic, pašovat ploštice z Karibiku,...

Ve své nové knize se Ota Ulč projevil jako břitký kritik nedokonalostí současného světa, ale také jako autor se smyslem pro humor, sběratel absurdit a paradoxů. Místa, kde se...

Kateřina. Dana. Jana. Milan má geny rozsévače, uzavírá jeden sňatek za druhým a stíhá i povyražení s bokovkami. Opuštěné manželky a děti předává do péče svojí matky Květy, která...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Jana Pechmanová se narodila a žije v Praze. Ve svém profesionálním životě se již přes 20 let živí produkcí a je spolumajitelkou eventové agentury. A pak má ještě jeden život - ten kulinářský. Protože se již několik let potýká s laktózovou intolerancí, zpočátku nesměle, nyní již automaticky, připravuje všemožné varianty a verze oblíbených jídel. A problematické suroviny a alergeny nahrazuje neméně chutnými produkty. Vaření a práce s alergeny měla v jejím okolí takový ohlas, že vzniklo 80 speciálních receptů známých a oblíbených jídel, které nyní máte možnost vyzkoušet.
Důležité je přemýšlet o tom co jíte, a nebát se zkoušet nové věci.